© 2016 Bloom Design Studio

 IS JOUW TUIN OOK TOE AAN EEN NIEUWE "LOOK"?

De nieuwe data voor het voorjaar zijn bekend!

Met de workshop „Ontwerp je eigen tuin” van de Bloom Designstudio maak je in één dag een compleet ontwerp voor je eigen tuin!

WAT KRIJG JE?
Je maakt gedurende deze dag (van 10h00 tot 17h00) een origineel ontwerp voor je nieuwe of bestaande tuin, of een gedeelte hiervan, geheel afgestemd op je persoonlijke wensen en woonsituatie, onder professionele begeleiding van een ervaren tuin-en landschapsontwerpster. Een uitgebreide lunch met soep, hartige taart/brood en salade is inbegrepen, evenals koffie of thee met taart bij aankomst en uiteraard drankjes gedurende de gehele dag!

WAT NEEM JE MEE?
Voorafgaand aan de workshop heb je je tuin opgemeten en naar mij opgestuurd. Ik werk 'm uit op de computer op A3 formaat, zodat je een goede ondergrond hebt voor je ontwerp. Eventueel neemt je ook foto’s mee van de bestaande situatie.

HOE IS HET PROGRAMMA?
We beginnen de dag met een korte inleiding in de tuinarchitectuur en bekijken we tuinontwerpen van andere ontwerpers/architecten en doe je ideeën op voor het ontwerp van je eigen tuin. Vervolgens maken we een ‚moodboard’ om je wensen in beeld te brengen. Dan maken we een ontwerp op hoofdlijnen, dat we vervolgens gaan uitwerken. We kiezen bijvoorbeeld de materialen voor de paden, terrassen en erfscheiding en tekenen een globaal beplantingsplan.
Je gaat naar huis met een origineel en compleet ontwerp, waarmee je direct aan de slag kunt.
Na afloop krijg je het E-book „mijn 100 favoriete, langbloeiende planten/heesters voor de tuin”.

WAT KOST HET?
€ 175,- per deelnemer (maximaal 4 deelnemers voor een intensieve en persoonlijke begeleiding), inclusief uitgebreide lunch, koffie/thee/taart en fris gedurende de gehele dag.
Heb je ook de tuinkriebels en wil je in je eigen tuin aan de slag of wil je gewoon een leuke dag met een aantal tuin-enthousiasten?
Meld je dan nu aan voor de workshop „Ontwerp je droomtuin in een dag”

WANNEER EN WAAR?
 

Amsterdam/IJburg: 
zo: 8 januari 2017

Heb je nog vragen of wil je je inschrijven voor de workshop, dan graag even een mailtje naar info@bloomgardens.nl


Tot ziens! Joke de Jager