Zoeken
  • Joke de Jager

dag 1: groentes op je balkon kweken, gaat dat lukken?

Bijgewerkt: mrt 23

Een slimme meid is . . . . daarom het plan opgevat om in mijn keuken en op mijn balkonnetje van 200 x 330cm mijn eigen groentes te gaan kweken. Mijn eerdere pogingen hiertoe zijn altijd mislukt, zeer positief begonnen, maar na enkele weken was de lol eraf of vergat ik ze water te geven of i.d. Via deze blog zal ik jullie op de hoogte houden of het mogelijk is om zonder al te veel moeite, zonder groene vingers, zonder veel tijd je eigen groentes te kweken . . .


Heb een mooie opkweekbak gekocht van de week, is inmiddels geleverd, staat in de keuken: basilicum, erwten, paprika, bosui en sla geplant; ledverlichting gaat 16 uur aan, 8 uur uit, 4 liter water onderin . . . nu maar wachten tot er iets bovenkomt . . .

Ook 2 andere kweekbakken gekocht, wacht nu nog op zakjes zaad, potgrond staat al op het balkon.


wordt vervolgd . . .0 keer bekeken

© 2016 Bloom Design Studio